Met je Klas naar Het Rijksmuseum Amsterdam

brookhuisbusreizen 600px

NIEUW

BELEEF EEN GEZELLIGE, EDUCATIEVE DAG NAAR HET PRACHTIGE RIJKSMUSEUM IN AMSTERDAM

AL V.A. €12,50 p.p.

 

LEER HET WILHELMUS ÉN GA OP EXCURSIE NAAR HET RIJKSMUSEUM AMSTERDAM IN ÉÉN DAG!

Volgens de nieuwe kabinetsplannen moet je als school zijnde je leerlingen les gaan geven over het Wilhelmus. En leerlingen moeten ten minste één keer met school naar het Rijksmuseum zijn geweest. Hoe mooi zou het zijn als je dit in één educatieve dag kunt combineren?

Brookhuis Busreizen organiseert speciaal voor scholen in Twente en de Achterhoek een exclusieve schoolreis aan! We gaan op excursie naar het Rijksmuseum en onderweg in de bus maken we volop kennis met het Wilhelmus en de geschiedenis van het Rijksmuseum. 

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

BROOKHUIS BUSREIZEN ONTZORGT JOU!

Hoe bezoek je als leraar het Rijksmuseum Amsterdam met de klas? Welk excursieprogramma? Waar moet ik mijn klas aanmelden? Hoe zit het met de rondleidingen? En hoe organiseren wij het vervoer? Aan al deze vragen geeft Brookhuis Busreizen een praktische invulling. We ontzorgen je daarbij van A tot Z. Al vanaf €12.50 p.p.  bezorgen we jouw schoolklas een educatieve dag naar het Rijksmuseum Amsterdam!

 

DE INGREDIËNTEN VOOR DEZE GEZELLIGE, LEERZAME EXCURSIE

-       Busvervoer

-       Entree Rijksmuseum

-       Gratis pakje drinken &  zakje chips

-       Kleurplaat rijksmuseum & kleine verrassing

-       Lesmateriaal

Chauffeur

OPTIONELE TOEVOEGING:

Om de leerlingen echt een educatieve dag te bieden, biedt het Rijksmuseum een interessante en interactieve rondleiding aan over de Gouden Eeuw. Het Rijksmuseum biedt dit tegen een geringe vergoeding aan. Daarnaast zijn er ook (kosteloos) lesmaterialen beschikbaar voor in de klas. Zo bereid je jouw leerlingen goed voor op het bezoek aan het Rijksmuseum.

 

Rondleiding Rijksmuseum:

Waarom was de Gouden Eeuw in Nederland zo bijzonder? Tijdens deze rondleiding komen leerlingen daar achter. Zij maken kennis met de Nachtwacht en andere topstukken uit de 17de-eeuwse collectie. Door actieve opdrachten denken leerlingen na over de betekenis van toen voor nu. Deze rondleiding is geschikt voor alle leerlingen, ongeacht hun leerjaar of profiel.

 

-       Rondleiding Toppers van de Gouden Eeuw, duur 1 uur, €50,- per 15 leerlingen inclusief 1/ max 2 begeleiders. Dit zit nog niet inbegrepen in ondergenoemde tarieven

Krijg je met je klas de bus niet gevuld?

Ga bijvoorbeeld met meerdere klassen van school op pad. Mocht dit niet lukken dan kan Brookhuis Busreizen jullie hierbij helpen! We kijken of we jullie klas kunnen samenvoegen met een klas van een andere school in de buurt. Zo zorgen we ervoor dat het bedrag p.p. voor de excursie zo laag mogelijk blijft.

BrookhuisBussen4
busreizengids

GELDIGHEID EXCLUSIEVE REIS:

Deze aanbieding is geldig wanneer jouw schoolreis plaatsvindt vanaf november 2017 t/m maart 2018 op een doordeweekse dag.

 

Houd er rekening mee dat wij voor het boeken van rondleidingen minimaal 2 weken voor aanvang moet reserveren bij het Rijksmuseum, onder voorbehoud beschikbaarheid.

JA, IK HEB INTERESSE IN DEZE EXCURSIE

Gaan wij samen ervoor zorgen dat jouw leerlingen klaar zijn voor de toekomst?

Vul ons interesseformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

De reisadviseur