MET JE KLAS NAAR HET RIJKSMUSEUM AMSTERDAM

BROOKHUIS BUSREIZEN ONTZORGT JOU!

Hoe bezoek je als leraar het Rijksmuseum Amsterdam met de klas? Welk excursieprogramma? Waar moet ik mijn klas aanmelden? Hoe zit het met de rondleidingen? En hoe organiseren wij het vervoer? Aan al deze vragen geeft Brookhuis Busreizen een praktische invulling. We ontzorgen je daarbij van A tot Z. Al vanaf €12.50 p.p. bezorgen we jouw schoolklas een educatieve dag naar het Rijksmuseum Amsterdam!

DE INGREDIËNTEN VOOR DEZE GEZELLIGE, LEERZAME EXCURSIE

  • Busvervoer
  • Entree Rijksmuseum
  • Gratis pakje drinken & zakje chips
  • Kleurplaat rijksmuseum & kleine verrassing
  • Lesmateriaal
offerte aanvragen

OPTIONELE TOEVOEGING:

Om de leerlingen echt een educatieve dag te bieden, biedt het Rijksmuseum een interessante en interactieve rondleiding aan over de Gouden Eeuw. Het Rijksmuseum biedt dit tegen een geringe vergoeding aan. Daarnaast zijn er ook (kosteloos) lesmaterialen beschikbaar voor in de klas. Zo bereid je jouw leerlingen goed voor op het bezoek aan het Rijksmuseum.

Rondleiding Rijksmuseum:

Waarom was de Gouden Eeuw in Nederland zo bijzonder? Tijdens deze rondleiding komen leerlingen daar achter. Zij maken kennis met de Nachtwacht en andere topstukken uit de 17de-eeuwse collectie. Door actieve opdrachten denken leerlingen na over de betekenis van toen voor nu. Deze rondleiding is geschikt voor alle leerlingen, ongeacht hun leerjaar of profiel.

- Rondleiding Toppers van de Gouden Eeuw, duur 1 uur, €50,- per 15 leerlingen inclusief 1/ max 2 begeleiders. Dit zit nog niet inbegrepen in ondergenoemde tarieven

offerte aanvragen

KRIJG JE MET JE KLAS DE BUS NIET GEVULD?

Ga bijvoorbeeld met meerdere klassen van school op pad. Mocht dit niet lukken dan kan Brookhuis Busreizen jullie hierbij helpen! We kijken of we jullie klas kunnen samenvoegen met een klas van een andere school in de buurt. Zo zorgen we ervoor dat het bedrag p.p. voor de excursie zo laag mogelijk blijft.

offerte aanvragen

GELDIGHEID EXCLUSIEVE REIS:

Deze aanbieding is geldig wanneer jouw schoolreis plaatsvindt vanaf november 2017 t/m maart 2018 op een doordeweekse dag.

offerte aanvragen

JA, IK HEB INTERESSE IN DEZE EXCURSIE

Gaan wij samen ervoor zorgen dat jouw leerlingen klaar zijn voor de toekomst?
Vul onsinteresseformulierin en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

offerte aanvragen