School- en studiereizen

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Schoolreis tips

Een schoolreis maken met uw groep?

Wij kunnen voor u op maat schoolreisjes maken naar de desbetreffende bestemmingen, wat u maar wilt.

Wij kunnen u geheel ontzorgen. Zo kunnen wij voor u onder andere het park, de lunch en het vervoer voor u regelen en reserveren. Alles wat u maar wenst. U hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen of contact met ons op te nemen en wij maken het voor u in orde. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en dan krijgt u deze z.s.m. van ons per e-mail toegezonden.

De Brookhuis Reisadviseurs staan voor je klaar!

De website geeft je alvast wat busreisideeën voor schoolreizen en studiereizen. Wil je zelf een dagtocht of een meerdaagse reis organiseren voor je school en/of onderwijsinstelling? De reisadviseurs van Brookhuis denken graag met je mee in het samenstellen van een belevenisvolle, plezierige en betaalbare reis!

 

Wij kunnen reizen samenstellen in de breedste zin van het woord. Van school-, personeels-, thema-, actieve- en sportieve reizen tot en met bustrips naar bijvoorbeeld musicals en evenementen of het buitenland. We variëren daarbij van een uitstapje, (middag)tochtje tot een geheel verzorgde dagtocht of meerdaagse reis. We denken graag met je mee!

 

Onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor adviseren wij je graag over onze mogelijkheden! Maar uiteraard zijn wij je ook graag van dienst per e-mail of telefoon. Met plezier nemen wij je alle zorg uit handen.

De reisadviseur

Schoolreisbrochure

Zowel voor scholen in Twente alsmede in de Achterhoek hebben wij al een aantal leuke uitjes samengesteld. Inclusief busvervoer, entree en eventueel een arrangement. Bekijk de brochure voor meer informatie en inspiratietips. Staat je schoolreis uitje er niet tussen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf op maat.

 

Voorkant schoolreisgids 2019

 

Offerte vervoer
Aantal personen
Aantal personen
Datum en tijd
Locatie
Gegevens
Opmerkingen
Voor hoeveel personen heb je vervoer nodig?