onze chauffeurs

ONZE CHAUFFEURS

Touringcarchauffeur zijn is een roeping. De vrijheid ervaren om erop uit te gaan met een groep mensen. Een reis onderneem je niet alleen, een reis maak je samen. Prettig en plezierig contact met de reisgenoten maakt een aangename en ontspannen reis mogelijk. Dat brengt de groep dichter bij elkaar en schept een plezierige band. De touringcarchauffeurs van Brookhuis kunnen dit als geen ander. Met onze touringcarchauffeurs beleef je de reis echt samen en deel je een leuke ervaring!

Plezierig, Gepassioneerd en Gezamenlijk

Elke groep vormt voor ons en onze touringcarchauffeurs weer een nieuwe uitdaging. Op zoek gaan naar wat er bij de verschillende doelgroepen past, is daarbij essentieel. Als je weet wat een groep bezig houdt dan kun je daar tijdens de reis op ingaan. Dat maakt een gezamenlijke reiservaring rijker.

Onze touringcarchauffeurs hebben plezier in hun werk en wat ze ondernemen met een groep. Kernwaarden waar we voor staan, zijn dan ook: Gezamenlijk, Plezier, Gepassioneerd, Grensverleggend, Eerlijk, Betrokken en Betrouwbaar.

De kracht van Brookhuis Busreizen is het inleven in het reisgezelschap en het meedenken en matchen van de reisbehoeften, zodat we gezamenlijk plezier met elkaar beleven. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Als geen ander weten onze touringcarchauffeurs hoe ze van elke reis een gezamenlijke en plezierige reisbelevenis maken.