”

Z3 STIMMUNGSCONCERT MET STAMPPOTTENTOCHT

DAGTOCHT Z3 STIMMUNGSCONCERT MET STAMPPOTTENTOCHT
Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019 komen die Stimmungskanonen Z3, die drei Zillertaler naar De Lutte en Buurse.
De groep Z3 is al 10 jaar onderweg in grote delen van Europa. Met hun vele optredens weten zij telkens weer het publiek enthousiast te maken en snel in Zillertaler stemming te brengen. Herbert, Jozef en Stefan hebben in vele landen hun fanclubs en weten hun fans te verwennen met hun eigen sound van perfecte muzikale kwaliteit en show, waarbij stemming wordt gegarandeerd. Naast de verkoop van vele cd’s en radio-en tv optredens, waren enkele hoogtepunten; spelen bij het Open Air van de Schürzenjäger, voor 65000 mensen in Finkenberg en in Nederland een optreden in een overvolle Rijnhal in Arnhem. Tevens zijn zij regelmatig bij RTV Oost te zien in het programma “Spiel mir Einer” en de RTV Oost Oktoberfeesten.

Naast deze heerlijke avond vol muziek, maken we ook nog een mooi tocht door de natuur en eten we een heerlijke stamppotmaaltijd. Kortom, deze middag en avond wil je niet missen!

 

 

€43,50 per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

PROGRAMMA
Vanaf uw opstapplaats maken we 's middags een prachtige toeristische rondrit. Onderweg vertelt de chauffeur op onderhoudende wijze over de de plaatsjes waar we langs rijden. Na deze mooie tocht worden we aan het eind van de middag ontvangen bij ons dineradres in Buurse voor een heerlijk ouderwets stamppotmaaltijd. 's Avonds zal het prachtige Tiroler concert van Z3 van start zal gaan. Na afloop van het concert rijden we weer voldaan retour naar de opstapplaatsen.

 

16.00-17.30 uur Toeristische rondrit
17.30-19.00 uur Stamppot boerenkool in Buurse
20.00-24.00 uur Concert Z3
24.00-25.15 uur Retour naar de uitstapplaatsen van de routes

 

Vertrek: Na afloop van het concert

 

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Busvervoer per luxe touringcar
* 3 verschillende soorten stamppotbuffet met jus en keuze uit div. vleessoorten
* Entree Z3 Concert
* Toeristische rondrit


ROUTE TWENTE
14.30 uur Holten Mac Donalds A1
14.55 uur Almelo Tourbushalte NS bij Javatoren
15.20 uur Hengelo FBK Stadion
15.40 uur Oldenzaal, NS Station
16.00 uur Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)

 

ROUTE ACHTERHOEK (ALLEEN GELDIG BIJ VERTREKDATUM 25-10-2019)
15.30 uur Doetinchem Busstation bij Treinstation Centrum


De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde
tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.