Laat je verrassen in het romantische Brugge  ”

Valentijnsdag in Brugge

DAGTOCHT VALENTIJNSDAG in BRUGGE
Vier de dag van de liefde in hartje Brugge! Ook wel bekend als het Venetië van het Noorden, en met haar binnenstad opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst, is Brugge ongetwijfeld een van de meest romantische steden die België te bieden heeft. De reien en schilderachtige bruggetjes maken het de perfecte plaats om met je partner te verdwalen en het middeleeuwse stadscentrum neemt je terug mee in de tijd. Wat is er romantischer dan je liefje trakteren op een dagje Brugge? Een luxe omgetoverde valentijnstouringcar brengt jullie 's ochtends naar Brugge. Alle tijd voor een lunch, een wandeling in het Begijnhof, een romantische paardenkoetstocht door de stad, lekker shoppen en een sightseeing.

 

€40,- per persoon

Brugge

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

PROGRAMMA
In de vroege ochtend vertrekken we via een korte route met onze luxe valentijnstouringcar. De hele dag heb je lekker tijd om de stad samen met je geliefde te verkennen. Begin van de avond beginnen jullie aan de terugreis en in de avond zijn jullie weer terug in Nederland.

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per luxe valentijnstouringcar
* Koffie/thee op de heenweg

Aankomst ca. 11.00 uur
Vertrek 18.00 uur

Instaproute Twente:
Oldenzaal, Hanzepoort McDonalds
Enschede, Molenstraat stoep 't Bölke
Hengelo, FBK Stadion
Almelo, Tourbushalte NS bij Javatoren
Holten, AC Restaurant A1
Deventer, Carpoolplaats A1 Postiljon
Apeldoorn, Zuid, Carpool Kayersdijk

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.