De wereldwijde hitmusical is terug!
 ”

MAMMA MIA! de musical

De wereldwijde hitmusical "MAMMA MIA!" is terug!

Mamma Mia! is een romantische komedie en gaat over de alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophia. In Mamma Mia! hoor je alle ABBA-hits zoals Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Super Trouper en natuurlijk Mamma Mia.


Het verhaal
Donna woont met haar dochter Sophie op een klein Grieks eiland. In het dagboek van haar moeder ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Sky, maar wie van de drie vaders, Bart, Sam of Harrie, moet haar nu op deze belangrijke dag weggeven? Om dit uit te zoeken nodigt ze de drie mannen uit naar het eiland te komen. Daarnaast komen ook Tanja en Roos, Donna's beste vriendinnen van vroeger, langs om herinneringen op te halen aan de tijd van het trio Donna and the Dynamo's.


Een verhaal over het verwezenlijken van dromen, over liefde, vriendschap, familie en de betekenis van het verleden voor het geluk van de toekomst.

DEZE REIS IS MET VERTREKGARANTIE!

 

€99,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

BIJ DEZE DAGTOCHT IS INBEGREPEN:
* Vervoer per luxe touringcar
* 1e Rang ticket musical Mamma Mia!

 

17-11-2018: Avondvoorstelling
Aanvang 20.00 uur
Aankomst: ca. 18.45 uur
Vertrek: na afloop musical
Duur voorstelling: ca. 2,5 uur

Opstapplaatsen Twente
Oldenzaal Hanzepoort Mc Donald's
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Hengelo FBK Stadion
Almelo Tourbushalte NS bij Javatoren
Holten AC Restaurant
Deventer Carpool Hotel Postiljon A1
Apeldoorn Apeldoorn Zuid, Carpool oprit A1

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.