Geniet van de romantische kerstsfeer bij kasteel Merode  ”

KONINKLIJKE KERSTMARKT SCHLOSS MERODE

DAGTOCHT KONINKLIJKE KERSTMARKT SCHLOSS MERODE

Prins en Prinses Charles-Louis de Merode nodigen ons uit om ook dit jaar tijdens de adventstijd te komen genieten van de romantische kerstsfeer op kasteel Merode. Het familiekasteel, een van de oudste juwelen van het Maasvallein, is exclusief geopend voor deze kerstmarkt.
Deze kerstmarkt brengt je terug naar de wortels van de traditionele en contemplatieve Kerst! Beschermd door de imposante kasteelfaçade, worden de binnenplaats van het kasteel en het ruime park verlicht door talloze lampen, kaarsen, lantaarns en fakkels. Te midden van de drukte vóór Kerstmis presenteert zich een prachtig houten dorp, waar vele regionale lekkernijen en uitgestorven ambachten worden aangeboden; dit alles onder begeleiding van een uitgebreid muziek- en cultureel programma!
Iedere dag om 17.00, 18.00 en 19.00 uur verschijnt het ‘Christkind’ aan het hoogste raam van het kasteel op de binnenplaats om de blijde Kerstboodschap te verkondigen. Alle bezoekers zijn van harte uitgenodigd om bekende Advent- en Kerstliedjes mee te zingen vóór en na ieder optreden van het Christkind. 


DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE OP 13 DECEMBER!

 

€35,- per persoon

schloss merode kerstmarkt5

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

PROGRAMMA
De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar Slot Merode. Rond 16.00 uur arriveren we. Je hebt tot 20.00 uur de tijd om op eigen gelegenheid de kerstmarkten rondom het Schloss en het prachtige Schloss Merode zelf te ontdekken. 

Op donderdag 13 december trekt volgens de oude traditie Sint-Lucia in een wit gewaad en gekroond met een lichtkroon over de markt. Iedereen is voor de optocht uitgenodigd.

 

Deze dagtocht is inclusief:
* Vervoer per luxe kersttouringcar
* Entree kerstmarkt Schloss Merode
* Goodiebag

Aankomst: ca. 16.00 uur
Vertrek: 20.00 uur

Opstapplaatsen Twente
Almelo Toubushalte NS bij Javatoren
Hengelo FBK Stadion parkeerpl. Kuipersdijk
Oldenzaal NS Station
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)


Opstapplaatsen Achterhoek
Varsseveld Treinstation
Doetinchem Busstation bij treinstation, centrum
Etten Parkeerplaats tegenover Mekers Tours 


De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.