Laat je inspireren en geniet van de
verrassende inspiratietuinen!  ”

Brookhuis Busreizen touringcarchauffeur Bert Schoenmakers

Bert Schoenmakers

Keukenhof Bloemencorso dagtocht

Een dagtocht naar de Keukenhof in Lisse is verrassend voor jong en oud. Al meer dan 60 jaar is het één van de populairste bestemmingen in Nederland. Bezoek de mooiste bloementuin van Nederland en bewonder alle kleurenpracht in de lenteperiode. Laat je inspireren en geniet van de geur- en kleurbelevingen in de verrassende inspiratietuinen!

De Keukenhof staat in 2019 in het teken van Flower Power. Bloemen inspireren mensen.In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

PROGRAMMA BLOEMENCORSO
We vertrekken vanaf de laatste opstapplaats rechtstreeks naar de Keukenhof. De aankomst is om ca. 11.30 uur. Daar heb je volop de tijd om te genieten van de prachtige kleuren- en geurencombinaties in de Keukenhof. Omstreeks 15.30 uur rijden de kleurrijke praalwagens langs de Keukenhof. Aan het eind van de dag gaan we weer, voldaan, retour naar huis.

DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE 

 

€40,- per persoon

keukenhof dagtocht3

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:      
Busvervoer en entree Keukenhof        
           
Datum 13-04-2019 (bloemencorso) & 02-05-2019        
           
Aankomst ca. 11.30 uur        
Vertrek 17.00 uur        
           
Opstapplaatsen Twente        
Almelo Tourbushalte NS bij Javatoren        
Apeldoorn Apeldoorn Zuid, Carpool oprit A1        
Oldenzaal NS Station        
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)      
Hengelo FBK stadion parkeerplaats Kuipersdijk                           
Holten AC Restaurant         
 Deventer  

Carpoolplaats Mc Donald's Postiljon Hotel A1

 Apeldoorn  

Zuid Bushalte Carpool Kayersdijk oprit A1

       

 


De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.