Dompel je onder in de feestelijke charme van deze kerststad en laat je betoveren!  ”

Kerstmarkt Osnabrück

KERSTMARKT OSNABRÜCK

Op de kerstmarkt van Osnabrück draait de grootste speeldoos ter wereld. Het zes meter hoge instrument speelt kerstliedjes en toont levensgrote afbeeldingen van het kerstverhaal. De historische stadskern van Osnabrück is prachtig gedecoreerd met duizenden lichtjes, feestelijke vakwerkhuizen en sfeervol versierde kerstetalages. De Glühwein vloeit hier dan rijkelijk en ook vele andere Duitse lekkernijen worden genuttigd. Dompel je onder in de feestelijke charme van deze kerststad en laat je betoveren! Kinderen zullen zich verheugen op een rondje in de 100 jaar oude carrousel om vervolgens een bezoekje te brengen aan de kerstman. Ontdek en geniet van de feestelijke ambiance van lichtjes en decoratie waarin de markten gehuld zijn.

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Osnabrück. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heeft u de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken.

 

DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE OP 15 DECEMBER VANUIT TWENTE

 

€19,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 13, 15 & 19 december

Verblijf: ca. 13.00 -20.00 uur

Opstapplaatsen Twente:
Holten, Mc Donald's A1
Almelo, NS Station
Borne, NS Station
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Oldenzaal, NS Station
Haaksbergen, Busstation

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Voor opstap Haaksbergen geldt minimale deelname van 10 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.