Slenter door feestelijk verlichte straten en kom in kerststemming!  ”

Kerstmarkt Oberhausen

DAGTOCHT KERSTMARKT OBERHAUSEN

Net over de grens bij Arnhem staat het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen, een walhalla voor kerstshoppers. In de sfeervolle weken voor kerst vindt hier de grootste kerstmarkt van Oberhausen plaats. Slenter door dit toverachtige kerstdorp en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. Dit is nu wat men bedoelt met op-en-top kerstshoppen! In CentrO Oberhausen kun je kiezen uit 3 kerstmarkten met elk een eigen thema. De kerstmarkt in Oberhausen is voor jong en oud aantrekkelijk. Dus slenter langs de authentieke kerstmarkten en geniet van de heerlijke lekkernijen en kerstproducten!

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Oberhausen. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heb je de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken.

 

DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE OP 8, 15 DECEMBER VANUIT TWENTE

 

€22,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 6, 8 & 15 december
 

Verblijf: ca. 13.00-20.00 uur
 

Opstapplaatsen Twente
Holten, Mc Donald's A1
Almelo, NS Station
Borne, NS Station
Hengelo, FBK Stadion Parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal, NS Station
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Haaksbergen, busstation

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Voor opstap Haaksbergen geldt minimale deelname van 10 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.