WAT EEN GEWELDIGE KERSTMARKT IS DE KERSTMARKT VAN MÜNSTER!  ”

Kerstmarkt Münster ACTIEAANBOD

DAGTOCHT KERSTMARKT MÜNSTER

Wat een geweldige kerstmarkt is de kerstmarkt van Münster. De adventstijd in Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis. Want als de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea decent worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten van Münster hun poorten. Niet voor niks dat deze kerstmarkt populair is. Münster heeft liefst vijf verschillende kerstmarkten met ongeveer 300 kraampjes. Het is een traditionele kerstmarkt waar u heerlijk kunt wandelen, te verbazen en te genieten. Niet voor niets trekt deze kerstmarkt elk jaar ongeveer 1 miljoen bezoekers! Een bezoek aan deze kerstmarkt is de moeite meer dan waard.

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Münster. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heb je de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken.

 

MET VERTREKGARANTIE! DEZE REIS IS VOLGEBOEKT. 

We gaan naar de kerstmarkt Münster ook op andere data's. Bekijk hier de kerstmarkten naar Münster.

 

€19,- €13,- per persoon

kerstmarkt munster 1

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 30 nov*, 7 & 19 dec
*ACTIETARIEF €13 (op 30 nov)
Andere data €19

Verblijf: ca. 13.00-20.00 uur

Opstapplaatsen Twente
Holten Mc Donald's A1
Almelo Tourbushalte NS bij Javatoren
Hengelo FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal NS Station
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Haaksbergen Busstation

 

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.