Kerstmarkt Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis!  ”

Kerstmarkt Münster

DAGTOCHT KERSTMARKT MÜNSTER

Wat een geweldige kerstmarkt is de kerstmarkt van Münster. De adventstijd in Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis. Want als de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea decent worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten van Münster hun poorten. Niet voor niks dat deze kerstmarkt populair is. Münster heeft liefst vijf verschillende kerstmarkten met ongeveer 300 kraampjes. Het is een traditionele kerstmarkt waar u heerlijk kunt wandelen, te verbazen en te genieten. Niet voor niets trekt deze kerstmarkt elk jaar ongeveer 1 miljoen bezoekers! Een bezoek aan deze kerstmarkt is de moeite meer dan waard.

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Münster. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heb je de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken.

 

€19,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 30 nov*, 7 & 19 dec
*ACTIETARIEF €13 (op 30 nov)
Andere data €19

Verblijf: ca. 13.00 - 20.00 uur

Opstapplaatsen Twente
Holten, Mc Donald's A1
Almelo, Tourbushalte NS bij Javatoren
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal, NS Station
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Haaksbergen, Busstation

Opstapplaatsen Achterhoek (alleen op 19 dec)
Zevenaar, AC Restaurant
Didam, Mariakerk
Doetinchem, Busstation bij treinstation, centrum
Etten, Parkeerplaats tegenover Mekers Tours
Varsseveld, Treinstation

 

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Voor opstap Haaksbergen geldt minimale deelname van 10 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.