Bratäpfel, Glühwein en Reibekuchen vind je op elke hoek van de straat  ”

Kerstmarkt Keulen

KERSTMARKT KEULEN

Keulen heeft een unieke en prachtige kerstmarkt. Het is bijzonder vanwege de mooie locatie en verlichting met de reusachtige DOM op de achtergrond. Keulen is absoluut het bezoeken waard zeker tijdens de kerstdagen. Keulen heeft maar liefst 6 kerstmarkten, elk met haar eigen charme. Je wandelt gemakkelijk van de ene naar de andere kerstmarkt. Naast het kerstmarkt hoppen kun je ook heerlijk kerstshoppen in Keulen. Het autovrije winkelgebied ligt centraal in de stad en biedt een scala aan winkels en warenhuizen. Ook de winkelstraten en etalages
zijn vrolijk versierd in de kerstsfeer van alle kanten klinkt het sfeervolle kerstmuziek. Keulen is de perfecte bestemming om je te dompelen in de ultieme kerststemming en bovendien een ideale stad voor jouw kerstinkopen.

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald. Na de laatste opstapplaats rijden we door naar kerststad Keulen. 

 

DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE OP 14 DECEMBER VANUIT TWENTE

 

€24,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Busvervoer per luxe kersttouringcar
* Koffie/Thee met lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 12, 14 & 22 december

Verblijf: ca. 13.30 - 20.00 uur

Opstapplaatsen:
Holten Mc Donald's A1
Almelo, NS Station
Borne, NS Station
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal, NS Station
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Haaksbergen, Busstation

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.