Word verleid door fantasievolle cadeau-ideeën, traditionele kerstgeschenken en allerlei soorten culinaire hoogstandjes  ”

Kerstmarkt Essen

DAGTOCHT KERSTMARKT ESSEN

Een dagtocht naar de kerstmarkt van Essen is de perfect kerstbestemming! Vanaf de Willy-Brandt-Platz, langs de Rathenaustraße, op de Kennedyplatz tot aan de Flachsmarkt wordt men verleid door fantasievolle cadeau-ideeën, traditionele kerstgeschenken, exotische producten en allerlei soorten culinaire hoogstandjes. Meer dan 250 kerstmarktkramen bieden samen een aangenaam smakelijk en gezellig geheel onder een fonkelend net van 450.000 lichtjes zou het echt zonde zijn om een deel van de (voor)avond te missen! In het midden van de feestelijk opgesmukte kraampjes is dit alles een heel speciale belevenis. Ook de middeleeuwse markt is de moeite waard. Bij de 'Hohe Dom' worden door toneelspelers een kerstspel opgevoerd. Bij het groot wiel "Bellevue" geeft dit alles nog een groot kerstgevoel en mooi zicht op de kerstmarkt.

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar!
Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Essen. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heb je de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken.

 

€22,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 6, 8 & 12 december

Verblijf: ca. 13.00-20.00 uur

Opstapplaatsen Twente
Holten, Mc Donald's A1
Almelo, NS Station
Borne, NS Station
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal, NS Station
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Haaksbergen, Busstation

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.*
Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Voor opstap Haaksbergen geldt minimale deelname van 10 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.