Beleef magische momenten in Bremen  ”

Kerstmarkt Bremen

DAGTOCHT KERSTMARKT BREMEN

Bremen staat bekend om de maritieme, winterse kerstmarkt, het wordt beschouwd als een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De kerstmarkt staat bekend om haar middeleeuwse uitstraling. Via een verlichte wandelroute kom je van de kerstmarkt in Bremen naar de Weser rivier. De populaire promenade langs de rivier nodigt je uit beleven van magische momenten en rond het stadhuis van Bremen is het een ware kerstsfeer! 

 

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en –sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Bremen. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heeft u de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken. 

 

MET VERTREKGARANTIE OP 7, 15 DECEMBER!

 

€24,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

Data: 7, 15 & 20 december

Verblijf: ca. 13.00-20.00 uur

OPSTAPPLAATSEN
Holten, Mc Donald's A1
Almelo, NS Station
Borne, NS Station
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Oldenzaal, NS Station
Haaksbergen, NS Station

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Voor opstap Haaksbergen geldt minimale deelname van 10 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.