Kastelruther Spatzen fans opgelet: de Kastelruther Spatzen zijn weer terug met hun tour voor het nieuwe album 'Älter werden wir später'.  ”

Kastelruther Spatzen Live Tour Oberhausen 2019

KASTELRUTHER SPATZEN LIVE TOUR 2019 OBERHAUSEN
Een turbulent en bijzonder emotioneel jaar ligt achter de Kastelruther Spatzen en hun fans. De komende tour is daarom vooral geweldig! De bewegende gebeurtenissen, in het bijzonder de hartoperatie van voorman Norbert Rier, hebben de Kastelruther Spatzen en hun trouwe schare fans nog dichter bij elkaar gebracht. Stroomversnellingen en turbulentie van het leven zijn gelukkig achtergelaten en laten een gevoel van dankbaarheid, levensvreugde en het besef achter hoe waardevol elk mooi moment is.
Met hun nieuwe muzikale programma vieren de Kastelruther Spatzen het leven samen met hun fans. De zeven charmante volbloedmusici zorgen al decennialang voor onvergetelijke concertervaringen. Authentiek en sterk als het Südtiroler thuis van de Kastelruther Spatzen, raken hun nummers harten en roepen een magische, speciale sfeer op. Keer op keer nemen ze hun publiek mee en dompelen ze zich onder in de opwindende schoonheid, kalmerende kracht en majestueuze uniciteit van de Dolomieten. Ze maken zorgen klein en geven hun luisteraars prachtige momenten van vreugde en blijdschap.

 

Prijs vervoer + zitplaats rang 1 : €99
Prijs alleen vervoer: €29

 

DEZE REIS IS MET VERTREKGARANTIE VANUIT TWENTE.

 

€29,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:

Vervoer per luxe touringcar of vervoer per luxe touringcar & 1e rang zitplaats

Prijs zitplaats rang 1 : €99
Prijs alleen vervoer: €29

Programma

Na een korte instaproute rijden we door naar Oberhausen. Rond 17.45 uur komen we aan bij de König Pilsner Arena naast CentrO.
Je hebt nog even tijd daar voor een hapje of een drankje. Het spektakel begint om 19.30 uur. Na afloop van het concert staat de touringcar weer gereed voor vertrek retour.

Aanvang concert: 19.30 uur
Aankomst: ca. 17.45 uur
Terug: na afloop van het concert

ROUTE TWENTE
14.40 uur Holten, Mc Donalds A1
15.00 uur Almelo, Tourbushalte nabij NS
15.20 uur Borne, Station NS
15.40 uur Hengelo, FBK Stadion
15.55 uur Oldenzaal, Station NS
16.15 uur Enschede, Molenstraat t.o. 't Bölke

 


De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.