Strijk neer in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ bloementuin  ”

Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve

DAGTOCHT KAARSJESAVOND ORCHIDEEËN HOEVE
De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van de kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve. Op deze bijzondere avond steken de elfjes duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en worden fonteinen en watervallen sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat is een droombeleving die je in aanloop naar Kerst niet wilt missen!

Tijdens kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden en strijk neer in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin om de optredens van swingen kerstkoren bij te wonen.
Naast een bezoek aan de tuinen in kun je ook de kerstmarkt bezoeken. Wandel langs meer dan veertig verschillende kraampjes gevuld met allerlei leuke lekkernijen en snuisterijen.


Ervaring van bezoekers over de Kaarsjesavond:
"Tijdens de kaarsjesavond waan je je in een sprookje" en "Echt een aanrader voor jong en oud. Ook de kaarsjesavonden onvoorstelbaar mooi".

 

DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE OP 21 DECEMBER VANUIT TWENTE

 

€49,50 per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

PROGRAMMA
‘s Middags vertrekken we richting Luttelgeest waar we worden ontvangen met koffie of thee met een heerlijk gebakje. Daarna kun je de prachtige tuinen op eigen gelegenheid bekijken. Rond 18.00 uur krijg je Snert met roggebrood en spek. Rond 21.00 uur gaan we weer richting je opstapplaats.

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Busvervoer per luxe kersttouringcar
* Entree Orchideeën Hoeve
* 2x Koffie/thee met Appelgebak
* Snert (onbeperkt) met roggebrood en spek
* Orchidee

Verblijf: ca. 15.00 uur tot 21.00 uur

Opstapplaatsen Twente
Oldenzaal NS Station
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Hengelo FBK Stadion parkeerpl. Kuipersdijk
Almelo Toubushalte NS bij Javatoren
Holten AC Restaurant
Deventer, Carpoolplaats A1 Postiljon


De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.