ERVAAR DE KONINGIN VAN DE DUITSE SCHLAGERMUZIEK  ”

HELENE FISCHER STADION TOUR 2018 VERVOER

VERVOER HELENE FISCHER STADION TOUR 2018
De Duitse Helene Fischer is in haar thuisland één van de grootste popsterren aller tijden en door de grote vraag van Nederlandse fans brengt ze haar 'Die Stadion-Tournee’ nu ook naar Nederland. Sinds haar debuut in 2005 verkocht ze meer dan 15 miljoen albums, won ze diverse prestigieuze awards en heeft ze het Duitse record van 'meeste legale downloads’ voor het album Farbenspiel (2013). 'Die Stadion-Tournee’, waarmee ze GelreDome aandoet wordt haar grootste tournee ooit. De tour bestaat tot nu toe uit 15 shows langs grote (deels outdoor) arena’s in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en nu dus ook Nederland.

 

Vervoer naar Helene Fischer op 15 september 2018? Laat Brookhuis je brengen:
- Heerlijk ontspannen op reis
- Nabij Gelredome afgezet
- Geen dure parkeerkosten
- Je weet zeker dat je weer retourvervoer hebt


Deze reis is met vertrekgarantie!

 

€20,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Programma
Na een korte instaproute rijden we rechtstreeks naar Arnhem. Na aankomst brengt de chauffeur je direct nabij het Gelredome, waar het festijn begint. Na afloop van het concert vertrekken we weer vanuit Arnhem om voldaan terug te keren naar de instapplaatsen van vanmiddag.

 

Bij deze dagtocht is inbegrepen
* Vervoer per luxe touringcar


Aankomst ca. 18.00 uur
Aanvang concert: 19.30 uur
Vertrek na afloop van het concert

 

Opstapplaatsen Twente
Oldenzaal, Mc Donald's Hanzepoort
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Hengelo FBK stadion
Almelo Tourbushalte NS bij Javatoren
Holten AC Restaurant
Deventer Carpoolplaats Postiljon A1

 

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.