Winterse sferen bij Gouda op haar mooist  ”

Gouda bij Kaarslicht

Gouda staat deze dag in de schijnwerpers. In het prachtige oude centrum van de stad is van alles te beleven en genieten bezoekers en bewoners ‘s middags en ‘s avonds van een sfeervol lichtfeest. Overal op straat klinkt muziek en in de mooie kerken van Gouda worden gratis concerten gegeven. Ook de winkels in de stad, de cafeetjes en restaurants zetten hun beste beentje voor en maken het extra gezellig deze dag. Het hoogtepunt van de dag is tussen 19.00 en 20.00 uur. Dan staan duizenden mensen bij elkaar om de grote kerstboom op de Markt. Waar de huizen en het oude Stadhuis zo prachtig verlicht zullen zijn door de kaarsen achter de ramen. Er worden kerstliedjes gezongen en traditiegetrouw wordt er geluisterd naar het kerstverhaal.

Wil jij hier bij zijn en in winterse sferen komen? Beleef het mee! Brookhuis brengt je er graag met onze feestelijke luxe kersttouringcar naar toe.

 

Programma

De gezellige kerststemming en –sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus wordt u bij de betreffende opstapplaats opgehaald. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar Gouda. Van ca. 13.00 uur tot 21.00 uur heeft u de tijd om Gouda bij Kaarslicht te beleven. 

 

MET VERTREKGARANTIE!

 

 

€28,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:

     

 

* Busvervoer per luxe kersttouringcar

         

 

 

 

 

 

 

Data: vrijdag 14 december

         

 

 

 

 

 

 

Verblijf: ca. 14.00 uur tot 21.00 uur

         
           

Opstapplaatsen Twente

       

 

Almelo

NS Station

   

 

 

 

Apeldoorn

Apeldoorn Zuid, Carpool oprit A1

 

 

 

 

Borne

NS Station

 

 

 

 

Deventer

Carpool Hotel Postiljon A1

 

 

 

 

Enschede

Molenstraat (t.o. Bölke)

 

 

 

 

Hengelo

FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk

 

 

 

Holten

AC Restaurant

   

 

 

 

Oldenzaal

Mc Donald’s Hanzepoort

   

 

 

 

 

 

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.