Maak kennis met dit prachtige bakbedrijf!  ”

De Wereld van Dr. Oetker Dagtocht

Bij een uniek gelegen locatie tussen de oude bomen worden we ontvangen 'op de Deele'. Voor ons klaar staat een kannetje koffie of thee met daarbij 3 rijkelijk ( met kaas, worst en vlees) belegde plakken brood. Ook is hier een leuk winkeltje met streekprodukten, een klein oud kerkje enz.
We rijden door naar Bielefeld. Een hartelijke duitse ontvangst volgt bij een bijzonder bedrijf. Welkom in de wereld van Dr. Oetker. We gaan genieten van een 2 uur durende rondleiding. Ondertussen krijg je ook het een en ander te proeven. Aan het eind krijg je ook nog een kleine verassing mee. Tevens is er de mogelijkheid tot het kopen van producten. We rijden terug in Nederlandse richting tot aan Ibbenbüren-Uffeln. Bij Restaurant Mutter Bahr gaan we aan tafel voor een goed Duits drie gangen diner met daarbij een consumptie. Voldaan brengen we je terug naar je uitstapplaats.

 

€69,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per luxe touringcar
* 3 rijkelijk belegde plakken brood met kannetje koffie / thee
* Complete excursie Dr. Oetker ***
* Drie gangen diner met consumptie

Retour tussen 19.30 en 21.00 uur.

 

In- uitstaproute:

Holten, Mc Donalds
Almelo, Tourbushalte bij Javatoren
Hengelo, Van der Valk
Enschede, Molenstraat t.o. 't Bölke
Oldenzaal, Station NS

 

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.