Het Venetië van Nederland  ”

Dagtocht Giethoorn

Een heerlijk dagje Giethoorn in de zomerperiode? Het Venetië van Nederland, zo wordt het waterrijke Giethoorn ook genoemd. En dat is zeker terecht. De schilderachtige grachten met haar sierlijke bruggetjes en de schitterende natuurgebieden waarin Giethoorn ligt, zijn zeker de moeite waard om te bezoeken! 

 

€62,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Na een korte instaproute gaan we rechtstreeks richting Giethoorn. Daar aangekomen worden we ontvangen in het Restaurant de Otterskooi voor een koffietafel. Aansluitend gaan we een rondvaart maken door de mooie grachten van Giethoorn. Tijdens deze rondvaart bekijk je Giethoorn en omgeving vanaf het water. Hierna heb je nog vrije tijd te besteden in Giethoorn om zelf het mooie dorp te bekijken, musea te bezoeken en te winkelen. Bijvoorbeeld museum de Oude Aarde. Er is altijd wat te zien en te beleven in het toeristische centrum. Aan het eind van de middag begeven we ons richting ons dineradres voor een heerlijk 3-gangen diner met een consumptie. Na het diner vertrekken we weer voldaan richting onze instapplaatsen van vandaag.

 

Bij deze dagtocht is inbegrepen
* Vervoer per luxe touringcar
* Koffietafel
* Rondvaart Giethoorn
* 3-gangen Diner incl. 1 consumptie

 

Aankomst ca. 12.00 uur
Vertrek 18.30 uur

 

Opstapplaatsen Twente
Holten, AC Restaurant
Almelo, Tourbushalte NS bij Javatoren
Hengelo, FBK stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Oldenzaal, NS Station

Opstapplaatsen Achterhoek
Arnhem, A12 Carpool Noord, Europaweg
Didam, Mariakerk
Doetinchem, Busstation bij Treinstation
Etten, Parkeerplaats tegenover Mekers Tours
Zevenaar, AC Restaurant

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.