Een indrukwekkende dagtocht!  ”

Dagtocht Berentzenhof & Meyerwerft Papenburg

Dagtocht Berentzenhof & Meyerwerft Papenburg
Een indrukwekkende dagtocht naar Berentzenhof en de Meyerwerft in Papenburg, een absolute aanrader! Neem een kijkje achter de schermen bij Berentzenhof en de Meyerwerft. Waar de kleine Schnaps gemaakt en geproefd worden. Vervolgens een inkijk in bij de bouw van de allergrootste cruiseschepen van de wereld. Al met al een heerlijke dag uit.

Middels een kleine instaproute reizen we richting Haselünne waar we rond 10.45 uur aankomen. Aldaar worden we ontvangen door de gastheer van Beretnzen Hof. Aansluitend hebben we een rondleiding inclusief 3 Schäpse. Eind van de ochtend is er een broodmaaltijd met Gulaschsoep waarna er nog vrije tijd bij Berentzen Hof is om op eigen gelegenheid wat rond te kijken. Om circa 13:00 uur vervolgen we de reis richting Papenburg waar we bij de Meyerwerft een prachtige rondleiding krijgen. We nemen een kijkje achter de schermen bij een van 's werelds meest bekende scheepsbouwwerven. Na afloop van een zeer interessante rondleiding reizen we weer richting Nederland waar we een goed diner incl. 1 consumptie zullen nuttigen. rond 19:30 uur vervolgen we de reis weer huiswaarts naar alle opstapplaatsen.

 

€75,- per persoon

MeyerWerft2

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer
* Entree Berentzen Hof
* Rondleiding Berentzen Hof
* Lunch
* 3 Schnaps
* Rondleiding Meyerwerft
* Afsluitend diner incl. 1 consumptie

 

Opstapplaatsen

Almelo, Tourbushalte NS bij Java toren
Hengelo, FBK Stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Enschede, Molenstraat t.o. 't Bölke
Oldenzaal, NS Station

 

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.