Bezoek één van de leukste Duitse steden!  ”

Dagje Bruisend Düsseldorf

Een volle dag Bruisend Düsseldorf. Middels een mooie opstaproute reizen we af richting de prachtige stad Düsseldorf middenin het Duitse Ruhrgebied. Verwachte aankomst in Düsseldorf is ca. 11:30 uur waarna een ieder eigen tijd heeft om de benen te strekken en heerlijk een eerste indruk van de stad te krijgen. Om 12.45 uur worden we verwacht bij die Weisse Flotte waar we om 13.00 uur een rondvaart hebben inclusief drankjes. Na afloop heeft iedereen nog heerlijke eigen tijd in Düsseldorf om te shoppen, toeristische attracties te bezoeken of cultuur te snuiven. Tegen 20:00 uur vertrekken we weer richting de opstapplaatsen. 

 

€62,50 per persoon

antonio sessa 1234004 unsplash

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Arrangement
- Vervoer per luxe touringcar
- 1 x Koffie/Thee met koek in de tourigncar
- Rondvaart ca. 1 uur incl. drankjes


Programma
Een volle dag Bruisend Düsseldorf. Middels een mooie opstaproute reizen we af richting de prachtige stad Düsseldorf middenin het Duitse Ruhrgebied. Verwachte aankomst in Düsseldorf is ca. 11:30 uur waarna een ieder eigen tijd heeft om de benen te strekken en heerlijk een eerste indruk van de stad te krijgen. Om 12.45 uur worden we verwachte bij die Weisse Flotte verwacht waar we om 13.00 uur een rondvaart hebben inclusief drankjes. Na afloop heeft iedereen nog heerlijke eigen tijd in Düsseldorf om te shoppen, toeristische attracties te bezoeken of cultuur te snuiven. Tegen 20:00 uur vertrekken we weer richting de opstapplaatsen.


Opstaproute:
Oldenzaal, NS Station
Enschede, Molenstraat
Hengelo, FBK Stadion
Almelo, Java Toren
AC Holten
Deventer Postiljon Hotel
Apeldoorn CArpool A1, Apeldoorn - Beekbergen
Arnhem, Carpool Noord A12
Aankomst Düsseldorf

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over geinformeerd. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.