Heerlijk een dagje erop uit!  ”

Dagje Bremen

DAGTOCHT SHOPPEN IN BREMEN
In Bremen is winkelen een waar genoegen: je raakt niet uitgekeken in de talloze winkeltjes, de grote modezaken en warenhuizen rond de Marktplatz. Bovendien kun je het hele jaar gezellig shoppen in de vele winkelpassages. Lloyd Passage, Domshof Passage of Katharinen Viertel - allemaal fraaie winkelpassages vol exclusieve producten. Ook kun je genieten van de prachtige karakteristieke architectuur van Bremen. Kortom, een heerlijk dagje uit!

 

PROGRAMMA
Via een korte instaproute rijden we direct door naar Bremen. Van ca. 12.00 uur tot 18.00 uur heb je de tijd om te shoppen en de gezellige markten/shopping centers te bezoeken.

 

€24,50 per persoon

dagje Bremen2

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe bus
 

Data: 22 augustus 2019

 

Verblijf: ca. 12.00 -18.00 uur

 

Opstapplaatsen Twente
Holten Mc Donald's A1
Almelo Tourbushalte NS bij Javatoren
Borne NS Station
Hengelo FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Oldenzaal NS Station

 

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.