Waan je in een sprookjesachtige omgeving vol kerstbomen, lichtjes en prachtige decoraties!  ”

Country & Christmas Fair 2018 Haarzuilens

KERSTSHOPPEN BIJ KASTEEL DE HAAR IN HAARZUILENS
Eind november 2018 zal de welbekende Country & Christmas Fair plaatsvinden bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Zodra je onder de entreepoort doorloopt waan je in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 250 verwarmde stands vind je exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, ontspannen op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht en watershow, kom je volledig in kerstsferen. Kerst 2018 wordt na het bezoeken van deze Fair onvergetelijk!

PROGRAMMA
De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus wordt u bij de betreffende opstapplaats opgehaald. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar Haarzuilens. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heb je eigen tijd om te kerstshoppen en de gezellige Country & Christmas fair te bezoeken.

 

Prijs

Vervoer en entree €40

Alleen vervoer €26

 

DEZE DAGTOCHT IS MET VERTREKGARANTIE VANUIT TWENTE

 

€26,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Busvervoer & entree of alleen vervoer

Verblijf: ca. 13.00 uur tot 20.00 uur

 

Opstapplaatsen Twente
Oldenzaal NS Station
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Hengelo FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Almelo NS Station
Holten AC Restaurant
Deventer Carpool Hotel Postiljon A1
Apeldoorn Apeldoorn Zuid, Carpool oprit A1

 

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.