Geen enkele andere musical biedt al meer
dan 35 jaar zoveel energie en spektakel.  ”

Cats The Musical 2019

CATS, DE INTERNATIONALE HITMUSICAL EXCLUSIEF IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM!
De Engelstalige Londonse West End show is voor het eerst in Nederland te zien. Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat CATS voor het laatst in Nederland te zien was. De Engelstalige show zal slechts 5 weken worden opgevoerd. Vanzelfsprekend wordt de voorstelling in het Nederlands boventitelt zodat je niets van het verhaal hoeft te missen. Geen enkele andere musical biedt al meer dan 35 jaar zoveel energie en spektakel. Boek nu de allerbeste plaatsen voor deze unieke voorstelling en beleef het zelf in Amsterdam of Rotterdam met Brookhuis Busreizen.

 

HET VERHAAL
Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de 'Jellicle'- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden...

 

€115,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Deze dagtocht is inclusief:
- Vervoer per luxe touringcar
- Entree 1e rang zitplaatsen

 

Data:

12-01-2019 Amsterdam Rai 

Aankomst: ca. 18.30 uur
Vertrek: ca. 22.30 uur

 

20-01-2019 Rotterdam Luxor Theater

Aankomst: ca. 15.00 uur
Vertrek: ca. 19.00 uur

 

 

Opstapplaatsen Twente

Oldenzaal , NS Station
Enschede , Molenstraat t.o. 't Bölke
Hengelo , FBK stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Almelo , Tourbushalte NS bij Javatoren
Holten , AC Restaurant
Deventer , Carpoolplaats Postiljon Hotel A1
Apeldoorn , Zuid Carpoolplaats Kayersdijk A1

 

Opstapplaatsen Achterhoek
Varsseveld, Treinstation
Etten , Parkeerplaats tegenover Mekers Tours
Doetinchem, Busstation bij NS Station
Didam , Mariakerk
Zevenaar , AC Restaurant
Arnhem , Carpool Noord Europaweg A12

 


De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.