Bezoek de grootste overdekte markt in Europa!  ”

Beverwijkse Bazaar Dagtocht

DAGTOCHT BEVERWIJKSE BAZAAR
De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt in Europa. Al 36 jaar is De Bazaar dé leukste en grootste overdekte weekendmarkt: een bijzonder dagje uit. De Bazaar is een belevenis, een verrassende combinatie van mazzel en vermaak. Het aanbod is verbazend veelzijdig en de kwaliteit en originaliteit zijn verrassend voor een leuke prijs. Of je nu op zoek bent naar trendy kleding, accessoires, unieke parfums, kinderspeelgoed, tweedehands curiosa, tropisch fruit of andere koopjes, je vindt het er allemaal.

De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen: ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Buitenmarkten en vele horecagelegenheden! Dit is verdeeld over ruim 75.000 m2 marktoppervlakte, 50 nationaliteiten, 300 kramen, 700 winkels en 69 culinaire verrassingen. Zo proef je de smaken van de wereld!

Al met al genoeg te doen voor de koopjesjager! Maar duidelijk is dat ook de liefhebber van lekker eten en drinken zijn hart kan ophalen op De Bazaar. In 69 restaurants haal je de lekkerste maaltijden uit alle werelddelen voor een bescheiden prijs. Liever zelf koken? Bezoek dan de Food Markt voor exotische kruiden, heerlijke verse producten en meer. Wil je de leukste en lekkerste winkels met eten en drinken ontdekken? Doe dan de Food Safari!

 

€25,- per persoon

beverwijksebazaar 2

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Programma
Na de instaproute rijden we rechtstreeks naar Beverwijk. We zullen rond 11.00 aankomen en vervolgens heb je de hele middag de tijd om te shoppen, snuffelen, proeven, eten, drinken en te genieten! Rond 17.00 zullen we weer huiswaarts keren.

 

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
*Vervoer per luxe touringcar

 

Opstapplaatsen
Oldenzaal NS Station
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Hengelo FBK stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Almelo Tourbushalte NS Station
Holten AC Restaurant
Deventer Carpoolplaats Mc Donald's / Postiljon Hotel A1
Apeldoorn Zuid, Carpoolplaats Kayersdijk A1

 

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.