ALLE HITS EN VELE MUZIKALE VERRASSINGEN!  ”

Andrea Berg Live 2020 Arena Tour

ANDREA BERG LIVE AUF TOUR
Een live concert van Andrea Berg waarbij alle fans kunnen uitkijken naar een nieuwe en zeer speciale show. Een buitengewoon programma dat gezelligheid en spektakel belooft,met alle hits en veel muzikale verrassingen! Het programma duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur.
Locatie: König Pilsner Arena Oberhausen.


Busvervoer Andrea Berg in Concert Live auf Tour
Brookhuis Busreizen verzorgt speciaal voor het concert van Andrea Berg het betrouwbare en ontspannende vervoer naar de König Pilsner Arena in Oberhausen. Onze chauffeurs doen er alles aan om je een blijvende herinnering te bezorgen aan deze bijzondere muziekavond!
- Vervoer per luxe touringcar
- Heerlijk ontspannen
- Geen dure parkeerkosten
- Direct afgezet bij de Arena in Oberhausen
- Je weet zeker dat je ook weer retourvervoer naar huis hebt!

 

Prijzen

Alleen vervoer € 29,00 (Indien beschikbaar)
Vervoer + staanplaatsen € 79,00
Vervoer + beste zitplaatsen categorie 1 € 129,00

 

€29,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Programma
Na een korte instaproute rijden we door naar Oberhausen. Rond 19.15 uur komen we aan bij de König Pilsner Arena naast CentrO.
De zaal is reeds open, je hebt dus nog even tijd voor een hapje of een drankje. Het spektakel begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.30 uur.
Aansluitend staat de touringcar weer gereed voor vertrek retour.

Instapplaatsen:
De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.

 


Opstapplaatsen Twente:
Holten, AC Restaurant
Almelo, Tourbushalte NS bij Javatoren
Borne NS Station
Hengelo, van der Valk
Oldenzaal, Mc Donalds Hanzepoort
Enschede, Molenstraat t.o. 't Bölke

 

Opstapplaatsen Achterhoek *:
Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal
Zevenaar, AC Restaurant
Doetinchem, NS Station
Winterswijk, NS Station

 

Instapplaatsen:
De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hierover uiterlijk 3 dagen voor vertrek bericht, mocht dat het geval zijn. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.
* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.