Bezoek deze tot de WERELDTOP behorende kerstmarkten!  ”

2-daagse kerstmarkt Maastricht & Valkenburg

KERSTMARKT MAASTRICHT & VALKENBURG 2-DAAGSE

Heerlijk twee dagen kerstshoppen op de prachtigste en mooiste kerstmarkten van Nederland. Deze kerstmarktsteden brengen je helemaal in winterse sferen. Brookhuis brengt je er graag met onze feestelijke luxe kersttouringcar naar toe!

KERSTMARKT MAASTRICHT

Ook in 2018 staat de kerstmarkt in Maastricht weer in het teken van Magisch Maastricht. Op diverse locaties in het gezellige Maastricht gaat de kerstmarkt deze winter weer van start. Ieder jaar komen er een kleine miljoen bezoekers naar de kerstmarkt van Maastricht. Een goede reden om er ook dit jaar een fantastisch feest van te maken. Dus kom naar Maastricht en geniet met volle teugen van alle lichtjes en gezelligheid!

KERSTMARKT VALKENBURG

Een bijzonder sfeervolle en knusse Kerststad Valkenburg. Je komt hier optimaal in de stemming voor de feestdagen. Kerststad Valkenburg is al jarenlang een begrip in Nederland en is een kerstmarkt die je niet mag missen. In Valkenburg zijn 7 grote en unieke kerstactiviteiten tijdens de kerstperiode. Bezoek bijvoorbeeld de Gemeentegrotten, gelegen onderaan de bekende Cauberg - de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat je verrassen door de mooie settings en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen u uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

 

MET VERTREKGARANTIE!

 

€119,- per persoon

Valkenburg by Night

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Busvervoer per luxe kersttouringcar
* Bezoek 2 van de mooiste kerstmarkten van Nederland!
* Overnachting en ontbijt in 4-sterren hotel nabij Maastricht

Data: za. 8 en zo. 9 december

Prijs €119,-
Toeslag 1-persoons kamer €47,50

Opstapplaatsen:
Oldenzaal, Station NS
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Borne, NS Station
Almelo, Tourbushalte NS Station bij Javatoren
Holten, AC Restaurant
Arnhem, Carpool Noord A12 Europaweg

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.

Programma

PROGRAMMA

De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald. Na de laatste opstapplaats rijden we met een vrije koffiestop naar ons hotel.

Rond 12.30 uur arriveren we. Hier heb je tijd om je even op te frissen. Om 13.30 uur vertrekken we naar de eerste kerstmarktbestemming Valkenburg. Hier heb je eigen tijd om heerlijk te kerstshoppen in de ondergrondse Fluweelengrot of te slenteren door de knusse Valkenburgse straatjes. Vanaf 19.30 uur start de Christmas Parade en duurt circa een uurtje. Twee keer per week trekt de volledig vernieuwde Parade met het thema 'Christmas Fairytales' bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg. Geniet van deze tot de top 5 horende beste kerstmarkten ter wereld.

De volgende ochtend vertrekken we na het ontbijt naar de tweede prachtige kerstmarktstad Maastricht. Hier heb je vanaf 11.00 uur eigen tijd om te verblijven op de kerstmarkt. Om 17.00 uur vertrekken we weer voldaan vanuit Maastricht en rijden we retour naar de uitstapplaatsen.