WAAN JE IN DE AMBIANCE VAN DEZE BIJZONDERE KERSTMARKTEN  ”

2-daagse kerstmarkt Düsseldorf & Keulen

KERSTMARKT DÜSSELDORF & KEULEN 2-DAAGSE

Heerlijk twee dagen kerstshoppen op twee bijzondere kerstmarkten van Duitsland. Deze kerstmarktsteden brengen je helemaal in winterse sferen. Brookhuis brengt je er graag met onze feestelijke luxe kersttouringcar naar toe!

KERSTMARKT DÜSSELDORF

De kerstmarkt in Düsseldorf als dagtocht is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. Kerstmarkt Düsseldorf is zeker één van de leukste kerstmarkten. Oordeel zelf en neem deze winter een kijkje in Düsseldorf!

KERSTMARKT KEULEN

Keulen heeft een unieke en prachtige kerstmarkt. Het is bijzonder vanwege de mooie locatie en verlichting met de reusachtige DOM op de achtergrond. Keulen is absoluut het bezoeken waard zeker tijdens de kerstdagen. Keulen heeft maar liefst 6 kerstmarkten, elk met haar eigen charme. Je wandelt gemakkelijk van de ene naar de andere kerstmarkt. Naast het kerstmarkt hoppen kun je ook heerlijk kerstshoppen in Keulen. Het autovrije winkelgebied ligt centraal in de stad en biedt een scala aan winkels en warenhuizen. Ook de winkelstraten en etalages zijn vrolijk versierd in de kerstsfeer van alle kanten klinkt het sfeervolle kerstmuziek. Keulen is de perfecte bestemming om je te dompelen in de ultieme kerststemming en bovendien een ideale stad voor jouw kerstinkopen.

 

DEZE REIS IS MET VERTREKGARANTIE!

 

€109,- €89,- per persoon

kerstmarkt keulen 6

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze 2-daagse kerstreis is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Overnachting en ontbijtbuffet Hotel van der Valk Düsseldorf
* en veel meer!

Hotel:
Van der Valk Düsseldorf ****
Eén van de nieuwste van der Valk Hotels.
Gewéldig ontbijt, wellnesscentrum op de 15e verdieping met prachtig uitzicht.
Grootste standaard kamer van Düsseldorf, met bad en douche apart.
A la carte restaurant, gezellige bar enz. enz.


Data: vr. 14 en za. 15 december
Prijs: € 109,00
Toeslag 1-persoons kamer € 50,00


Opstapplaatsen:
Holten, Mc Donald's A1
Almelo, Tourbushalte NS Station bij Javatoren
Borne, NS Station
Hengelo, FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal, NS Station
Enschede, Molenstraat (t.o. Bölke)

*De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.* Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.

Programma

PROGRAMMA
De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar! Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Om 19.30 uur vertrekken we naar ons hotel.

Op lazy Sunday heb je eerst alle tijd in je hotel voor uitslapen, ontbijt en ontspanning ... Tijden ontbijtbuffet van 06.30 uur tot 10.30 uur. Vervolgens brengen we je om 12.00 uur naar de geweldige kerstmarkt van Keulen. Ook vandaag volop de tijd voor shoppen en genieten van de vele kerstmarkten, de indrukwekkende Dom enz. enz. Om 18.30 uur aanvaarden we de terugreis naar Nederland.