Contact

De reisadviseur

Brookhuis Busreizen heeft haar reisbureau gevestigd in Oldenzaal. Onze touringcars hebben standplaatsen in Twente en de Achterhoek. Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak maken met één van onze reisadviseurs?

Onze reisadviseurs en touringcarchauffeurs staan voor je klaar. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Stuur een e-mail, bel ons of kom gezellig langs op ons kantoor.

Bezoek ons in Oldenzaal

Het reisbureau van Brookhuis Busreizen is gevestigd aan de Eekboerstraat 62 in Oldenzaal. Onze reisadviseurs adviseren dagelijks haar klanten in Twente en de Achterhoek.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je afspreken bij jou op locatie of bij ons op kantoor? Wij maken graag kennis met je. Tijdens kantooruren zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Reisinformatie
BrookhuisReisgidsNajaar 2018 afb2

Reisgids Busreizen

De nieuwe Dagtochten Najaar/Winter Reisgids met dagtochten, kerstmarkten, concerten, musicals en 2 a 3 daagse kerstmarktreizen voor 2018 is uit!

Vraag gratis onze reisgids aan en geniet vandaag al van de mooie dagtochten, evenementen en kerstmarkt reizen!

Wilt u direct onze reisgids inzien? Bekijk de reisgids dan hier digitaal!

 

 

Oldenzaal

Wij zijn gevestigd aan de Eekboerstraat 62 in Oldenzaal. Van maandag tot en met vrijdag kun je tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur bij ons terecht voor informatie. Wil je een afspraak maken of een busreis bespreken? Neem dan van tevoren even contact met ons op, zodat één van onze adviseurs een afspraak met je kan inplannen. 

dechauffeurs