CONTACT

Brookhuis Busreizen heeft haar reisbureau gevestigd in Oldenzaal. Onze touringcars hebben standplaatsen in Twente en de Achterhoek. Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak maken met één van onze reisadviseurs?

Onze reisadviseurs en touringcarchauffeurs staan voor je klaar. Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken. Stuur een e-mail, bel ons of kom gezellig langs op ons kantoor.

Kelvinstraat 1b
7575AS Oldenzaal
(088)-4607050

contactformulier

BEZOEK ONS IN OLDENZAAL

Het reisbureau van Brookhuis Busreizen is gevestigd aan de Kelvinstraat 1b in Oldenzaal. Onze reisadviseurs adviseren dagelijks haar klanten in Twente en de Achterhoek.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je afspreken bij jou op locatie of bij ons op kantoor? Wij maken graag kennis met je. Tijdens kantooruren zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

ontvang onze gratis reisgids

Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis per post onze meest actuele dagtochten en/of meerdaagse reis brochure.

OLDENZAAL

Wij zijn gevestigd aan de Kelvinstraat 1b in Oldenzaal. Van maandag tot en met vrijdag kun je tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur bij ons terecht voor informatie. Wil je een afspraak maken of een busreis bespreken? Neem dan van tevoren even contact met ons op, zodat één van onze adviseurs een afspraak met je kan inplannen.