Zakelijk VIP vervoer

“ VERVOER IN STIJL! ”

ZAKELIJK VIP VERVOER

Op zoek naar zakelijk VIP vervoer in Twente of de Achterhoek? Brookhuis heeft een breed aanbod zakelijke vervoersdiensten. Al jarenlang verzorgt Brookhuis voor vele klanten zakelijk vervoer. Van kleine ondernemingen tot en met grote corporate bedrijven. Brookhuis staat voor kwalitatief hoogstaand en professioneel vervoer.

Zakelijk VIP vervoer Twente en Achterhoek

Zakelijke groepen, personeel of genodigden in stijl laten vervoeren? Wij zijn actief in geheel Twente en de Achterhoek, zoals Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Doetinchem, Etten, Zevenaar, Ulft, Didam etc.

Zakelijk VIP vervoer met de VIP bus huren?

De VIP touringcar is het paradepaartje van Brookhuis en is uiterst geschikt voor zakelijk vervoer. De VIP touringcar is voorzien van alle gemakken en is niet zomaar een VIP. Wanneer je binnenloopt waan je in een sfeervolle huiskamer. Aangekleed met warm tapijt, dikke gordijnen en houten interieur voelt iedereen zich direct thuis. De sfeerverlichting, gezellige rondzits en perfecte geluidsinstallatie maken deze beleving helemaal compleet. Ongekend is de mogelijkheid om live-muziek in de touringcar te laten organiseren door de muzikanten van De Dokter en de Heer. De sierlijke witte, hoogglans piano is mobiel en kan desgewenst in worden gebouwd. Bedenk hierbij nog een zingende hostess en u waant zich muzikaal in hogere sferen. Of het nu een zakelijke reis betreft of een gezellig personeelsuitje, de VIP-touringcar leent zich voor iedere gelegenheid. De ingebouwde keuken maakt het mogelijk om je tijdens de reis te voorzien van een hapje of zelfs een ontbijt, lunch of diner. Uiteraard kan dit allemaal onder het genot van een drankje.

Offerte zakelijk VIP vervoer aanvragen

Op onze speciale VIP touringcar pagina vind je de opties en mogelijkheden van de VIP bus. Naast de VIP touringcar beschikken we over diverse luxe touringcars, van klein tot groot. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op met onze reisadviseurs voor het bespreken van de mogelijkheden! Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

direct offerte aanvragen