winterdagtocht sauerland

“WINTERPRET MET BROOKHUIS BUSREIZEN”

WINTERDAGTOCHT SAUERLAND

WINTERPRET MET BROOKHUIS BUSREIZEN

Op dit moment valt er verse sneeuw bij onze Oosterburen vlak om de hoek! Deze wintermaanden kan je nog een compleet verzorgde wintersportdagtocht maken met je vereniging, je collega’s of vriendengroep. ’s Morgens vertrek je vanaf jouw locatie, eventuele skipassen & -materialen liggen al voor je klaar bij aankomst en ’s avonds kom je weer geheel voldaan thuis. Onderstaand hebben wij alvast een aantal leuke skidorp bestemmingen voor je geselecteerd voor een dag of meerdaagse winterpret!

WINTERBERG

Het kleine toeristische skidorp Winterberg, gelegen in de heuvels van het Hochsauerland, biedt veel mogelijkheden voor wintersporters. De combinatie tussen het ski-gebied en aansluitend het gezellige centrum maakt het winterse plaatje compleet. Actie en rust is perfect af te wisselen in dit plaatsje. Met 28 kilometer aan pistes is dit van beginnende tot en met de gevorderde skiërs een perfecte aangelegenheid voor eendaagse of meerdaagse skireis.

vraag een offerte aan

WILLINGEN

De tweede wintersportplaats van Sauerland met 16 kilometer aan pistes is een ideale wintersportlocatie voor groepen. Voor beginners zijn er genoeg uitdagende afdalingen te vinden, door het relatief kleine gebied is dit perfect voor groepen. Het blijft overzichtelijk voor de begeleiding en er zijn gezellige verzamelplekken in het gebied.

vraag een offerte aan

ALTASTENBERG

Voor het hoogstgelegen dorp in het Noordwesten van Duitsland ben je bij Altastenberg op de juiste plaats. Het op 780 meter hoog gelegen wintersportdorp heeft 9 kilometer aan pistes. Altastenberg ligt in de meest sneeuwzekere regio van het Sauerland. Het gebied beschikt over blauwe, rode en zwarte pistes en is goed bereikbaar voor groepen.

vraag een offerte aan

INDOOR SKIËN

Wil je voor 100 % Sneeuwzekerheid gaan of als goed alternatief bij geen of slechte sneeuwcondities op je gekozen wintersportbestemming in het Sauerland? In diverse indoor skihallen, zoals Bottrop, Neuss of Landgraaf, kan je het hele jaar door terecht. Bovendien gaat zo je dagje winterpret altijd door!

vraag een offerte aan

JOUW EIGEN REIS OP MAAT ORGANISEREN?

Met je eigen gezelschap een wintersportreis maken. Dat kan met Brookhuis Busreizen. Van alleen busvervoer, het verzorgen van skimaterialen en –passen tot en met complete arrangementen met overnachting en diner. Onze reisadviseurs helpen je graag met het organiseren van jouw reis. Met plezier nemen wij je alle zorg uit handen. Bovendien kom je gezamenlijk tot de beste ideeën. Een reis beleef je niet alleen maar samen!

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze reisadviseurs voor het doornemen van jullie wensen. Je kunt ons bereiken: