Busreis Kerstmarkt Nederland

bekijk aanbod

“ DE LEUKSTE BUSREIS KERSTMARKTEN IN NEDERLAND! ”

BUSREIS KERSTMARKT NEDERLAND

Een busreis naar de kerstmarkten in Nederland maken vanuit Oost-Nederland? Brookhuis Busreizen heeft vele leuke busreis kerstmarkt uitjes voor je samengesteld. Van 1 tot en meerdere dagen. Geschikt voor jong en oud en voor ieder wat wils.

Met een versierde kersttouringcar van Brookhuis naar de kerstmarkten in Nederland

Met onze speciaal versierde kersttouringcar maken we er een zeer geslaagd uitje van. De kerstsfeer begint niet pas op plaats van bestemming in Nederland, maar al in de bus van Brookhuis. Onder het genot van een glaasje Glühwein, koffie of thee met winterse lekkernij, gezellige kerstmuziek en uiteraard knusse verlichting rijden we naar een van de kerstmarktbestemmingen. Op bestemming heb jij ruim de tijd om de gezellige kerstmarktsfeer te ervaren, ook in de avond. Bovendien ontvang je nog een kerstmarktplattegrond en na afloop een leuke goodybag! We doen er alles aan om voor jou een heerlijke kerstmarkt reis van te maken.

Een kerstmarkt busreis van Brookhuis Busreizen is een echte kerstbeleving:

  • Vervoer per kersttouringcar met gezellig kerstmuziek
  • Kopje koffie/thee of glühwein op de heenweg in de bus
  • Kerstmarktplattegrond
  • Goodybag
  • Ervaren chauffeur/reisleider
  • We doen er alles aan om er een gezellige kerst uitje van te maken
  • En veel meer!

Een bedrijfsuitje naar de kerstmarkten in Nederland organiseren

Een busreis naar de kerstmarkten in Nederland is ook leuk als bedrijfsuitje, groepsuitje of verenigingsuitje! Onze reisadviseurs kunnen geheel op maat voor jouw een kerstmarktuitje samenstellen. Van een dagtocht tot en met een paar daagjes weg. Op onze winterpagina krijg je alvast een aantal leuke suggesties voor het organiseren van een busreis naar de kerstmarkten. Wil jij liever een andere bestemming of wil je dat wij alleen het busvervoer voor je verzorgen? Geen probleem, alles is mogelijk. Neem met ons contact op per telefoon, e-mail, facebook voor een vrijblijvende aanvraag. We denken graag met je mee!

Busreis kerstmarkt bestemmingen in Nederland

Wij hebben diverse dagtochten naar de kerstmarkten en meerdaagse busreizen naar de kerstmarkten in Nederland ons winterprogramma staan. Onderstaand hebben wij een overzicht voor je samengesteld:

Opstapplaatsen busreis kerstmarkten Nederland

Voor de kerstmarkten in Nederland hebben we diverse opstapplaatsen in Oost-Nederland, waaronder Twente, zoals Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Borne, Holten en Deventer, Apeldoorn. Ook in de Achterhoek hebben we opstapplaatsen. Ben jij met een grotere groep dan is het eventueel ook mogelijk om een andere opstapplaats te kiezen in Twente en de Achterhoek. Per bestemming staat aangegeven wat de opstapplaatsen zijn. Wil jij een eigen reis organiseren? Dan kun je zelf je ophaalplaatsen bepalen.
bekijk alle kerstmarkt dagtochten

Bedrijfsuitje kerstmarkten organiseren? vraag offerte aan