Busverhuur

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Brookhuis is gespecialiseerd in busverhuur. Ons wagenpark varieert van grote luxe touringcars tot en met kleine touringcars. Door ons uitgebreide en moderne wagenpark kunnen wij je altijd van dienst zijn. Voor elke doelgroep en gelegenheid heeft Brookhuis touringcars beschikbaar. Zo hebben wij de beschikking over speciale liftbussen voor rolstoelpassagiers en een luxe V.I.P touringcar voor zakelijke, exclusieve en feestelijke doeleinden.

 

Uitvoering touringcars

De touringcars van Brookhuis zijn uitgevoerd met o.a. een airco, koelkast, radio, dvd-speler en verstelbare stoelen. Indien gewenst is het mogelijk om de touringcars in een andere opstelling te reserveren, zoals comfort class en royal class.

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij Brookhuis voorop. Al onze touringcars voldoen aan de veiligheidsnormen. Daarnaast is Brookhuis aangesloten bij de KNV en is het SKTB-keurmerk gecertificeerd. Dit houdt in dat Brookhuis voldoet aan de bovenwettelijke gestelde veiligheidseisen voor chauffeurs, het materieel en de onderneming.

 

Meer weten over onze busverhuur mogelijkheden?

Van busvervoer naar een evenement, een verzorgde dagtocht en meerdaagse busreizen tot en met luchthavenvervoer. Van grote groepen tot en met kleine groepen. In Nederland of Europa. Het maakt niet uit. Onze reisadviseurs denken graag met je mee voor het organiseren van een onvergetelijke busreis. 

 

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Daarom kies je voor Brookhuis...

De Brookhuis Reisadviseurs staan voor je klaar!

De website geeft je alvast wat busreisideeën. Wil je zelf een dagtocht of een meerdaagse reis organiseren voor bijvoorbeeld je vereniging, vriendenclub of bedrijf? De reisadviseurs van Brookhuis denken graag met je mee in het samenstellen van een belevenisvolle, plezierige en betaalbare reis!

 

Wij kunnen reizen samenstellen in de breedste zin van het woord. Van school-, personeels-, thema-, actieve- en sportieve reizen tot en met bustrips naar bijvoorbeeld musicals en evenementen of het buitenland. We variëren daarbij van een uitstapje, (middag)tochtje tot een geheel verzorgde dagtocht of meerdaagse reis. We denken graag met je mee!

 

Onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor adviseren wij je graag over onze mogelijkheden! Maar uiteraard zijn wij je ook graag van dienst per e-mail of telefoon. Met plezier nemen wij je alle zorg uit handen.

Brookhuis-reisadviseur
Offerte vervoer
Aantal personen
Aantal personen
Datum en tijd
Locatie
Gegevens
Opmerkingen
Voor hoeveel personen heb je vervoer nodig?