Busverhuur

LAAT BROOKHUIS JE BUSINESS IN BEWEGING BRENGEN

Al jarenlang verzorgt Brookhuis voor vele klanten zakelijk vervoer. Van kleine ondernemingen tot en met grote corporate bedrijven. We ontzorgen u en kijken naar het juiste vervoer dat bij uw organisatie aansluit.

bekijk onze zakelijke opties boek onze V.I.P touringcar bekijk onze zakelijke VIP concepten luchthavenvervoer

busverhuur

Brookhuis is gespecialiseerd in busverhuur. Ons wagenpark varieert van grote luxe touringcars tot en met kleine touringcars. Door ons uitgebreide en moderne wagenpark kunnen wij je altijd van dienst zijn. Voor elke doelgroep en gelegenheid heeft Brookhuis touringcars beschikbaar. Zo hebben wij de beschikking over speciale liftbussen voor rolstoelpassagiers en een luxe V.I.P touringcar voor zakelijke, exclusieve en feestelijke doeleinden.

Uitvoering touringcars

De touringcars van Brookhuis zijn uitgevoerd met o.a. een airco, koelkast, radio, dvd-speler en verstelbare stoelen. Indien gewenst is het mogelijk om de touringcars in een andere opstelling te reserveren, zoals comfort class en royal class.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Brookhuis voorop. Al onze touringcars voldoen aan de veiligheidsnormen. Daarnaast is Brookhuis aangesloten bij de KNV en is het SKTB-keurmerk gecertificeerd. Dit houdt in dat Brookhuis voldoet aan de bovenwettelijke gestelde veiligheidseisen voor chauffeurs, het materieel en de onderneming.

Meer weten over onze busverhuur mogelijkheden?

Van busvervoer naar een evenement, een verzorgde dagtocht en meerdaagse busreizen tot en met luchthavenvervoer. Van grote groepen tot en met kleine groepen. In Nederland of Europa. Het maakt niet uit. Onze reisadviseurs denken graag met je mee voor het organiseren van een onvergetelijke busreis. 

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een geheel vrijblijvende offerte.

DE BROOKHUIS REISADVISEURS STAAN VOOR JE KLAAR!

De website geeft je alvast wat busreisideeën. Wil je zelf een dagtocht of een meerdaagse reis organiseren voor bijvoorbeeld je vereniging, vriendenclub of bedrijf? De reisadviseurs van Brookhuis denken graag met je mee in het samenstellen van een belevenisvolle, plezierige en betaalbare reis!

Wij kunnen reizen samenstellen in de breedste zin van het woord. Van school-, personeels-, thema-, actieve- en sportieve reizen tot en met bustrips naar bijvoorbeeld musicals en evenementen of het buitenland. We variëren daarbij van een uitstapje, (middag)tochtje tot een geheel verzorgde dagtocht of meerdaagse reis. We denken graag met je mee!

Onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor adviseren wij je graag over onze mogelijkheden! Maar uiteraard zijn wij je ook graag van dienst per e-mail of telefoon. Met plezier nemen wij je alle zorg uit handen.

over brookhuis

Eerlijkheid, vakbekwaamheid, persoonlijk en betrokken zijn een van de belangrijkste ingrediënten die volgens ons nodig zijn om te komen tot een gezamenlijke en plezierige reisbelevenis. Onze touringcarchauffeurs en onze reisadviseurs denken graag met je mee om te komen tot een geslaagde en plezierige busreis!  Of dit nu op maat samengestelde reizen zijn of voor de verhuur van een touringcar, het team van Brookhuis denkt altijd met u mee.

Touringcarchauffeur zijn is een roeping. De vrijheid ervaren om erop uit te gaan met een groep mensen. Een reis onderneem je niet alleen, een reis maak je samen. Prettig en plezierig contact met de reisgenoten maakt een aangename en ontspannen reis mogelijk. Dat brengt de groep dichter bij elkaar en schept een plezierige band. De touringcarchauffeurs van Brookhuis kunnen dit als geen ander. Met onze touringcarchauffeurs beleef je de reis echt samen en deel je een leuke ervaring!

Plezierig, Gepassioneerd en Gezamenlijk Elke groep vormt voor ons en onze touringcarchauffeurs weer een nieuwe uitdaging. Op zoek gaan naar wat er bij de verschillende doelgroepen past, is daarbij essentieel. Als je weet wat een groep bezig houdt dan kun je daar tijdens de reis op ingaan. Dat maakt een gezamenlijke reiservaring rijker.

ontmoet onze chauffeurs

busverhuur

Uitvoering touringcars

De touringcars van Brookhuis zijn uitgevoerd met o.a. een airco, koelkast, radio, dvd-speler en verstelbare stoelen. Indien gewenst is het mogelijk om de touringcars in een andere opstelling te reserveren, zoals comfort class en royal class.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Brookhuis voorop. Al onze touringcars voldoen aan de veiligheidsnormen. Daarnaast is Brookhuis aangesloten bij de KNV en is het SKTB-keurmerk gecertificeerd.

Offerte aanvragen?

Vul ons offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een geheel vrijblijvende offerte.

vraag uw offerte aan