ZET ALLE ZINTUIGEN OP SCHERP EN BELEEF EEN THEATERERVARING DIE JE NIET SNEL ZULT VERGETEN!  ”

The Lion King Musical

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.


Disney’s The Lion King. Koning der Musicals!

The Lion King is een musical gebaseerd op de tekenfilm de Leeuwenkoning (The Lion King). De musical is overladen met prijzen, waaronder 6 Tony Awards.
Het beroemde duo Elton John en Tim Rice verzorgde samen met de Zuid-Afrikaanse componist Lebo M de muziek en liedteksten voor The Lion King, waaronder de hits Can you feel the love tonight, Hakuna Matata en Circle of Life.

 

Wil jij een bedrijfsuitje of PV uitje organiseren naar The Lion King?

Brookhuis denkt graag met je mee! Van alleen busvervoer tot en met complete arrangementen (entree, lunch, diner etc). Alles is mogelijk. Heb jij interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.