Bedrijfsuitje naar de Kerstmarkt

“VAN BUSVERVOER TOT EN MET COMPLETE ARRANGEMENTEN”

BEDRIJFSUITJE NAAR DE KERSTMARKT

Bedrijfsuitje naar de kerstmarkt?

Vanaf de laatste week van november kun je weer genieten van de gezellige kerstsfeer bij de diverse kerstmarkten in Duitsland, Nederland en België. Wil jij een bedrijfsuitje organiseren naar de kerstmarkt? Brookhuis denkt graag met je mee voor het organiseren van dit gezellige dagje uit!

Zo brengt Brookhuis jou en je collega's graag naar de kerstmarkt in Münster, Düsseldorf, Keulen, Essen, Osnabrück, Valkenburg en Maastricht. 

Dompel je onder in de feestelijke charme van de kerststeden en laat je betoveren! Ontdek en geniet van de feestelijke ambiance van lichtjes en decoratie waarin de markten gehuld zijn.

Wat kan Brookhuis voor jullie betekenen?

Busvervoer naar de kerstmarkt

Heerlijk ontspannen een dagje naar de kerstmarkt met je bedrijf, zonder dat je zelf hoeft om te kijken naar het vervoer en eventuele parkeerplaats. Bovendien ga je met z'n allen gezamenlijk in een bus richting de kerstmarkt.

Brookhuis verzorgt graag het vervoer voor jullie bedrijfsuitje naar de kerstmarkt. Naast het busvervoer naar de kerstmarkt, kunnen wij ook complete arrangementen voor jullie samenstellen.

Complete arrangementen

Welke arrangementen kan Brookhuis verzorgen? Van catering in de bus tot en met glühwein/kopje chocolademelk met gebak of een stadswandeling onder begeleiding van een gids tijdens de prachtig verlichte kerststeden. Of zijn jullie echte kerstliefhebbers? Dan is een overnachting ter plaatse zeker het overwegen waard!

Speciale wensen

Heb je speciale wensen voor het organiseren van je bedrijfsuitje naar de kerstmarkt? De reisadviseurs van Brookhuis denken graag met je mee om er een geslaagd bedrijfsuitje van te maken.

Interesse om je bedrijfsuitje naar de kerstmarkt door Brookhuis te laten verzorgen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijfsuitje naar de kerstmarkt met Brookhuis

  • Vervoer per luxe sfeervolle kerstbus
  • Ervaren chauffeur cq. reisleider
  • Centraal afgezet nabij de kerstmarkten
  • Eventueel een Kerstmarktplattegrond
  • Complete arrangementen met eten, drinken en uitstapjes mogelijk