Bedrijfsuitjes

“WIJ ONTZORGEN JE BEDRIJFSUITJE VAN A TOT Z!”

BEDRIJFSUITJES

Maak kennis met de One-of-a-kind V.I.P. Touringcar

Een bedrijfsuitje? Laat je vervoeren met onze speciale, uiterst sfeervolle V.I.P. touringcar!

Deze touringcar is niet zomaar een VIP, wanneer je binnenloopt waan je je in een sfeervolle huiskamer. Aangekleed met warm tapijt, dikke gordijnen en houten interieur voel je je direct thuis. De sfeerverlichting, gezellige rondzits en perfecte geluidsinstallatie maken deze beleving helemaal compleet.

Ongekend is de mogelijkheid om live-muziek in de touringcar te laten organiseren door de muzikanten van De Dokter en de Heer. De sierlijke witte, hoogglans piano is mobiel en kan desgewenst in worden gebouwd. Bedenk hierbij nog een zingende hostess en je waant je muzikaal in hogere sferen.

Of het nu een zakelijke reis betreft of een gezellig personeelsuitje, de V.I.P.-touringcar leent zich voor iedere gelegenheid. De ingebouwde keuken maakt het mogelijk om je tijdens de reis te voorzien van een hapje of zelfs een ontbijt, lunch of diner. Uiteraard kan dit allemaal onder het genot van een drankje.

Wil je jouw gezelschap ergens over informeren, heb je een speciaal thema of wil je een presentatie geven dan is dit allemaal mogelijk. Met 8 ingebouwde flatscreens wordt iedereen in de gelegenheid gesteld met je mee te kijken.

Kortom met Brookhuis Busreizen kom je met plezier op bestemming!

DE BROOKHUIS REISADVISEURS STAAN VOOR JE KLAAR!

De website geeft je alvast wat busreisideeën. Klik hier om ze te bekijken. Wil je zelf een dagtocht of een meerdaagse reis organiseren voor bijvoorbeeld je vereniging, vriendenclub of bedrijf? De reisadviseurs van Brookhuis denken graag met je mee in het samenstellen van een belevenisvolle, plezierige en betaalbare reis!

Wij kunnen reizen samenstellen in de breedste zin van het woord. Van school-, personeels-, thema-, actieve- en sportieve reizen tot en met bustrips naar bijvoorbeeld musicals en evenementen of het buitenland. We variëren daarbij van een uitstapje, (middag)tochtje tot een geheel verzorgde dagtocht of meerdaagse reis. We denken graag met je mee!