leuke kerstspulletjes, heerlijk glühwein en lekkere hapjes!  ”

Kerstmarkt Düsseldorf

DAGTOCHT KERSTMARKT DÜSSELDORF
De kerstmarkt in Düsseldorf als dagtocht is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijk glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. Kerstmarkt Düsseldorf is zeker één van de leukste kerstmarkten. Oordeel zelf en neem deze winter een kijkje in Düsseldorf!

 

PROGRAMMA
De gezellige kerststemming en -sfeer begint bij Brookhuis al in de touringcar!
Met onze speciale kerstbus word je bij de betreffende opstapplaats opgehaald en word je ontvangen met een winterse lekkernij en een kop koffie/thee. Na de laatste opstapplaats rijden we direct door naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Van ca. 13.00 uur tot 20.00 uur heb je de tijd om te kerstshoppen en de gezellige kerstmarkten te bezoeken.

GEEN RESERVERINGSKOSTEN

Bij Brookhuis betaal je géén reserveringskosten!

 

DEZE REIS IS MET VERTREKGARANTIE OP 09-12-2017 VANUIT TWENTE

 

€23,- per persoon

Reserveer

Vul hieronder je gegevens in en
wij nemen contact met je op om de reisdetails met jou door te spreken.

Reisinformatie

Bij deze dagtocht is inbegrepen:
* Vervoer per sfeervolle luxe kerstbus
* Koffie/Thee met winterse lekkernij op de heenweg
* Goodiebag
* en veel meer!

 

Data: 9 december

 

Verblijf: ca. 13.00 -20.00 uur

 

Opstapplaatsen Twente
Holten Mc Donald's A1
Almelo NS Station
Borne NS Station
Hengelo FBK-stadion parkeerplaats Kuipersdijk
Oldenzaal NS Station
Enschede Molenstraat (t.o. Bölke)
Haaksbergen, Busstation (tijd nntb)

 

 

De genoemde opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname. Brookhuis streeft ernaar om de reistijd zo kort mogelijk te houden. De genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Je wordt hiervan uiterlijk 3 dagen voor vertrek over bericht. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.*
Vanuit de Achterhoek minimale deelname van 20 personen. Voor opstap Haaksbergen geldt minimale deelname van 10 personen. Bij dag/middagtochten behouden wij het recht bij onvoldoende deelname de reis tot 3 dagen voor vertrek te annuleren.